TOP 5 dažniausiai daromos klaidos naudojant nano šluostes

1. Prieš pirmą naudojimą namų linijos šluostės išplaunamos tik su muilu, ne skalbyklėje. Šluostes būtina išskalbti skalbyklėje, kad nusiimtų gamyklinis pūkas ir atsivertų šėreliai, kurie sugeria purvą.

2.Po skalbimo skalbyklėje sunbeam sausinimo šluostės neišskalaujamos po tekančiu vandeniu, o išdžiūvusios prieš valymą neišpurtomos. Neišskalavus šluostės, gali užsilikti skalbiklio, todėl sausinant gali lipti prie paviršiaus ar palikti dryžius. Gerai neišpurčius-dulkės gali būti pernešamos ant valomo paviršiaus.

3.Šluosčių priežiūrai nenaudojamas nanosilver muilas su koloidiniu sidabru, kuris ne tik išplauna, bet ir dezinfekuoja, naikina virusus, grybelius ir bakterijas. Tinkamai neprižiūrint šluosčių, jose gali atsirasti blogas kvapas, smarkiai pakisti spalva,o jų tarnavimo laikas-sutrumpėti. Be to, kitų gamintojų muiluose gali būti minkštiklių, kurie suglotnina plaušą ir jis nebevalo efektyviai.

4.Tikimasi, jog šluostės atvalys ilgai nevalytus ir apleistus paviršius, kurių net agresyvi chemija neįveikia. Šluostės skirtos kasdienei švarai palaikyti. O jei neišvalo seniai nevalyto paviršiaus, tai jau ne šluostės problema :)

5. Nebedraujama su pardavėju. Reikia patarimo ar turite klausimų, drąsiai skambinkite ar rašykite, nes dažnai laiku ir vietoje gautas patarimas labai palengvina kasdienybę:)

 

O kaip Jums sekasi naudoti šluostes?

 

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.